Här kommer köttfärspajen!
Som jag skrev igår så åt vi köttfärspaj till middag. Just paj är en av mina storfavoriter och är god i alla former. Den här pajen har en fullkornsbotten, är fylld med köttfärssås och är toppad med massor av fetaost!
Köttfärspaj med fetaost:
3 dl vetemjöl med fullkorn
100 g smör
2 msk kallt vatten
Köttfärssås
2 paket fetaost
2 ägg
1,5 dl mjölk
Gör i ordning en köttfärssås eller använd rester. Nyp ihop pajdegen och tryck ut i en form. Grädda pajskalet i ugnen i 200 grader i 5 minuter. Häll sedan i köttfärssåsen och smula över fetaosten (det ska vara mycket). Vispa ihop äggen och mjölken och häll över pajen. Grädda i ugnen tills pajen fått fin färg (glömde ta tid igen).
Här serverad med rårivna morötter, en blandad sallad och en bit nybakad focaccia.