Mitt lilla kök

mat att må bra av!

Kyckling Caprese

Publicerad 2010-11-02 17:07:11 i Kyckling



En riktigt god och enkel kycklingrätt! Caprese sallad är en riktig favorit (tomat, mozzarella och basilika) och passar jättebra att ätas varm med kyckling till. Den här rätten gjorde vi i helgen och använde då kycklinglårfilé för att det är mycket saftigare än bröstfiléer och dessutom billigare (student-tips!).

Kyckling Caprese:


Kycklinglårfilé
Tomater
Mozzarella
Basilika
Vitlök
Salt och peppar

Hacka tomater, mozzarella och basilika och lägg i en ugnsfast form. Salta och peppra. Stek kycklinglårfilèerna tills de är genomstekta. Salta, peppra och riv ner lite vitlök i stekpannan medan kycklingen steker. Lägg kycklingfiléerna på caprese salladen och värm alltihop i ugnen på 200 grader i ca 5 minuter. Servera tillsammans med ditt favorittillbehör och sås!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Varmt välkommen in till mitt lilla kök!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela