Mitt lilla kök

mat att må bra av!

11:e December

Publicerad 2011-12-11 18:56:09 i Desserter



Den här efterrätten serverade jag på min tjejmiddag igår och den blev väldigt populär! Kanske något som passar till julafton?

Kanelparfait:

8 port

4 ägg
1,5 dl florsocker
2 tsk malen kanel
1 tsk malen kardemumma
4 dl vispgrädde

Vispa ihop ägg och florsocker med en elvisp. Vispa grädden i en annan bunke. Rör ner kanel och kardemumma i äggvispet, och vänd sedan ner grädden. Häll upp i portionsglas och ställ i frysen minst 4 timmar. Ta fram ur frysen ca 15 minuter innan servering. Servera med lingon rullade i socker och physalis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Varmt välkommen in till mitt lilla kök!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela