Mitt lilla kök

mat att må bra av!

Canneloni med kyckling, spenat och ricotta

Publicerad 2012-01-30 16:53:04 i Pasta



Dagens middagstips!

Canneloni med kyckling, spenat och ricotta:

4 port

1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 stora kycklingfiléer
salt och peppar
70 g färsk spenat
1 burk ricottaost
1 fpk färska lasagneplattor
ca 5 dl tomatsås
2 dl riven parmesanost

ruccola till servering

Hacka lök och vitlök. Fräs i lite olivolja i en stekpanna. Skär kycklingen i små bitar och låt steka med löken. Krydda med salt och peppar. Blanda till sist ner ricottaosten. Förkoka pastaplattorna någon minut. Lägg sedan på fyllning på varje pastaplatta och rulla ihop från långsidan. Lägg i en ugnsfast form. Häll över tomatsåsen och strö över parmesanost. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter, 200 grader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Varmt välkommen in till mitt lilla kök!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela