Mitt lilla kök

mat att må bra av!

Grillad sparris med citronaioli

Publicerad 2011-04-03 22:30:03 i Grönt



Färsk sparris är en delikatess som verkligen hör våren till! Grilla den bara några minuter så behåller den sin struktur och spänst, ringla över olivolja, hyvla över lite parmesanost och servera med en citronaioli = Perfektion!

Citronaioli:

2 äggulor
2 vitlöksklyftor
salt
ca 1,5 dl matolja
1 tsk rivet citronskal
1 msk pressad citron

Lägg äggulor, pressad vitlök och lite salt i en bunke. Vispa upp med elvisp. Droppa långsamt i matoljan under vispning. Smaksätt med citronskal, pressad citron och eventuellt lite mer salt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Varmt välkommen in till mitt lilla kök!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela