Mitt lilla kök

mat att må bra av!

Lucka 18 - Kanelparfait

Publicerad 2013-12-18 22:15:57 i Desserter

 


En favorit i repris!
 
Kanelparfait:

8 port

4 ägg
1,5 dl florsocker
2 tsk malen kanel
1 tsk malen kardemumma
4 dl vispgrädde

Vispa ihop ägg och florsocker med en elvisp. Vispa grädden i en annan bunke. Rör ner kanel och kardemumma i äggvispet, och vänd sedan ner grädden. Häll upp i portionsglas och ställ i frysen minst 4 timmar. Ta fram ur frysen ca 15 minuter innan servering. Servera med lingon rullade i socker och physalis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Varmt välkommen in till mitt lilla kök!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela