Mitt lilla kök

mat att må bra av!

Pasta med skogens guld

Publicerad 2010-09-21 14:46:54 i Pasta



Kantareller!! Tyvärr inte hemplockade dock. Fetaost och kantareller är faktiskt en otippat bra kombination som jag tänkte sammanföra i denna pastarätt. Några tomater, lite lök, timjan och kyckling fick också följa med ner.

Pasta med kantareller, kyckling och fetaost

4 port

1 gul lök
1 klyfta vitlök
3 nävar kantareller
8 små tomater
1 paket fetaost
några kvistar timjan
4 port pasta (jag hade penne fullkorn)
3-4 kycklingfiléer
salt och peppar

Krydda kycklingfiléerna och grädda i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Hacka lök och vitlök. Fräs i smör i en stekpanna. När löken börjar bli mjuk, släng i kantarellerna och till sist tomaterna och fetaosten. Koka pastan. Dela kycklingen i mindre delar. Fördela pastan på tallrikarna med kycklingen och kantarellfräset ovanpå. Garnera med timjan!

Jag måste också säga att Mathias tyckte att jag skulle döpa det här inlägget till "världens godaste pasta", så det måste ju vara ett rätt bra betyg :)

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-09-22 20:53:50

Låter ju huur gott som helst!

Minus svamp som jag inte lärt mej äta... Detta måste testas!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Varmt välkommen in till mitt lilla kök!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela