Pasta med skogens guld
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1953037/images/2010/img_1708_108454608.jpg)
Kantareller!! Tyvärr inte hemplockade dock. Fetaost och kantareller är faktiskt en otippat bra kombination som jag tänkte sammanföra i denna pastarätt. Några tomater, lite lök, timjan och kyckling fick också följa med ner.
Pasta med kantareller, kyckling och fetaost
4 port
1 gul lök
1 klyfta vitlök
3 nävar kantareller
8 små tomater
1 paket fetaost
några kvistar timjan
4 port pasta (jag hade penne fullkorn)
3-4 kycklingfiléer
salt och peppar
Krydda kycklingfiléerna och grädda i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Hacka lök och vitlök. Fräs i smör i en stekpanna. När löken börjar bli mjuk, släng i kantarellerna och till sist tomaterna och fetaosten. Koka pastan. Dela kycklingen i mindre delar. Fördela pastan på tallrikarna med kycklingen och kantarellfräset ovanpå. Garnera med timjan!
Jag måste också säga att Mathias tyckte att jag skulle döpa det här inlägget till "världens godaste pasta", så det måste ju vara ett rätt bra betyg :)