Mitt lilla kök

mat att må bra av!

16:e December

Publicerad 2012-12-16 20:25:48 i

 
Receptet kommer från Allt om Mat!
 
Revbensspjäll:
 
1 kg tjocka revbensspjäll
1 l vatten
2 tsk salt
3 lagerblad
10 vitpepparkorn
1 gul lök
 
Glace:
 
1 dl hoisinsås
1 msk riven  färsk ingefära
 
Koka upp vatten med salt, lagerblad, pepparkorn och lök i bitar. Skär revbensspjällen i bitar och lägg dem i det kokande vattnet. Skumma av ytan efter en stund och sjud sedan under lock ca 40 min. Låt svalna i spadet. Tag upp revbensspjällen ur kokspadet och låt dem rinna av. Sätt ugnen på 200°. Lägg köttbitarna i en ugnssäker form. Rör samman hoisinsås med riven ingefära och blanda med köttbitarna. Stek i nedre halvan av ugnen ca 20 min.
                 
                       
          
   
                   
   

 

                                        
                                                  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Varmt välkommen in till mitt lilla kök!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela