Frukost:Vi åt goda frukostar varje dag, ibland riktig amerikansk frukost på en restaurang eller café och ibland bara lite yoghurt och frukt från mataffären.

New York Special från Appelbee´s.

Frukt och yoghurt från Dean & Deluca.

Frukost på Europacafé.

En morgon åt vi lyxfrukost på ett organic-café med bara ekologiska råvaror. Belgisk våffla med bär och honung...

...hembakat surdegsbröd och pain chocolate...

...och yoghurt parfait. Vi blev väldigt mätta! Dessutom fick man varsin hel kanna med kaffe, härligt.
Lunch:
God mexikansk mat i farten i SoHo.

En dag var vi så trötta efter shoppingen så Mathias gick ner för att köpa något "litet" till lunch på Olive Garden för att ta med tillbaka till hotellet...

...och kom tillbaka med en stor oxfilépasta med gräddig sås, 4 vitlöksbröd och en stor burk med sallad
per person!! Tydligen så ingick det 4 stora vitlöksbröd och flera kilo sallad till alla pastarätter.

Dessutom skickade de med "lite" riven ost, dressing och krutonger...
Chelsea Market:
En dag gick vi på Chelsea Market och vi fastnade speciellt för deras fisk och skaldjurshall.

Krabbklor och jättestora pilgrimsmusslor.

Ostron av alla dess slag.

Och gravad lax :)

Vi åt en bruschetta och potatis/mozzarellaboll till förrätt...

...och sedan ljuvlig hummer till varmrätt. Vi fick välja humrarna när de levde och sedan se på när de tillagades, färskt!
Middag:

Första kvällen var vi på basket i Madison square garden och åt bara en snabb middag från ett "hål i väggen" mittemot arenan, sovlakin var helt okej.

På Ruby Thuesdag drack vi öldrinkar(!) med hallonsmak - godare än vad man kan tro faktiskt.

Vi åt New York steak med parmesankräm.

Sista kvällen åt vi på Bubba Gump Shrimp, ni vet från filmen Forrest Gump. Räkor i alla dess former, dippsåser och pommes.