Köttfärspaj

Idag lagade jag den här goda köttfärspajen. Paj är en så bra rätt för man kan slänga ner lite vad man vill och har hemma och för det mesta så blir det väldigt gott. En perfekt rätt för matlådan är det också, och det går även jättebra att frysa den.
Köttfärspaj:
Pajdeg:
3 dl vetemjöl
125 g kylskåpskallt smör
2-3 msk vatten
Fyllningen blev ungefär så här den här gången:
ca 500 g köttfärs
3 salladslökar
1 rödlök
1 röd paprika
2 dl chilisås
2 dl lätt creme fraiche
salt
peppar
chilipeppar
På toppen:
riven ost
tomater i skivor
basilika
Blanda ihop pajdegen och tryck ut i en form. Låt stå i kylen medan du gör fyllningen. Stek köttfärsen och löken, krydda. Lägg i paprikan. Häll i chilisås och creme fraiche. Häll fyllningen i pajskalet. Fördela över riven ost, tomatskivor och basilika. Grädda mitt i ugnen, 200 grader i ca 30 minuter.
Klart!