Mitt lilla kök

mat att må bra av!

Parmesanostpaj

Publicerad 2010-10-06 16:59:15 i Paj



Den här pajen är en gammal favorit som har fått hänga med på diverse bufféer och tjejmiddagar. Kesellan gör den extra saftig.

Parmesanostpaj:

Pajdeg:
3 dl vetemjöl
1 dl kesella
75 g smör
1 tsk salt

Blanda ihop allt och tryck ut i en pajform. Låt vila i kylen medan du gör fyllningen.

Fyllning:
3 ägg
2,5 dl kesella
3-4 salladslökar, hackade
150-200 gram parmesanost, riven
lite salt och svartpeppar

Blanda ägg, kesella, salt och peppar. Blanda ner salladslök och parmesanost och häll i formen. Grädda mitt i ugnen 225 grader i ca 15 minuter.

Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2010-10-06 23:10:15

den var verkligen god!

Postat av: mulder

Publicerad 2010-10-11 10:21:27

Den här är en riktig favvo :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Varmt välkommen in till mitt lilla kök!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela