Torkade äppelringar
På tips från Jonna (tack så mycket!) så har en del av årets äppelskörd blivit till smarriga torkade äppelringar! Första omgången gick åt i ett nafs så nu hänger det en ny omgång uppe.
Fint va? :)
På tips från Jonna (tack så mycket!) så har en del av årets äppelskörd blivit till smarriga torkade äppelringar! Första omgången gick åt i ett nafs så nu hänger det en ny omgång uppe.
Fint va? :)
Jättefint :)
Åh vad gott! Men hur lång tid tar det?? Jag ska göra :)
och nyttigt!!<3
vad mysigt det ser ut!!!!
Det tar ca 4 dagar, lite beroende på hur torrt det är i rummet :) De blir jättegoda!
Ok, jag gjorde det. Var inte särskilt skicklig med kniven så det blev många udda bitar som slank med ner i munnen, men några fina tunna skivor lyckades jag få upp på en tråd på balkongen.
De kändes ganska klara idag, tyyp fyra dagar efter? tyyp.. (hade glömt dem där ute). Tog in dem och kände att de var lite småsega fortf. Jag hade precis haft på ugnen för kvällens efterrätt, så jag tänkte, äsch kör in dem på eftervärmen som är kvar.
Grejen var bara den att jag glömde kvar dem när jag satte på ugnen några timmar senare på 250 grader för att göra ditt fina vitlöksbröd! Kolsvarta äppelringar osade ut vid upptäckt... Brödet lyckades dock, trots äppelånga i ugnenen...
Men oj vilken otur!!! Tur att brödet blev bra iaf... :) Kram kram