Fondue-middag
Herregud vad helgerna går snabbt förbi, det är redan söndagkväll. Igår spenderade vi en mycket trevlig kväll hemma hos Emma och Johan med supergod fondue! Vi hade oxfilé och kyckling och en massa såser. Jag hade gjort aioli, guacamole och bluecheese sås, och så hade vi också tsatziki och bearnaise. Sedan hade Emma gjort helt fantastiskt goda potatisgratänger i portionsformar. Så vi åt och åt och åt och åt och.... :)
Johan, Emma och Mathias :)
Den goooda gratängen
Till efterrätt hade jag gjort blåbärspaj med vallmofrön med recept från Leilas bok "one more slice".
Nu blir det söndagsfilm och kanske en liten kvällspromenad!
Johan, Emma och Mathias :)
Den goooda gratängen
Till efterrätt hade jag gjort blåbärspaj med vallmofrön med recept från Leilas bok "one more slice".
Nu blir det söndagsfilm och kanske en liten kvällspromenad!