Mitt lilla kök

mat att må bra av!

Rödbetscarpaccio

Publicerad 2011-03-13 12:02:28 i Vegetariskt



Gott som bufférätt, tillbehör till kött eller fisk, eller som förrätt!

Rödbetscarpaccio:

Färska rödbetor
Pinjenötter
Parmesanost
Ruccola
Olivolja
Salt och svartpeppar

Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten. Gnid av skalet under rinnande vatten på de kokta betorna. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Skiva rödbetorna tunnt och lägg upp på ett fat. Strö över de rostade pinjenötterna och hyvla över parmesanost. Toppa med ruccolasallad och ringla över olivolja, salta och peppra!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Varmt välkommen in till mitt lilla kök!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela