Sommarsallad med parmaskinka och melon
Den här salladen är lika vacker som den är god!!
Sommarsallad med parmaskinka och melon:
2 pers
2 port kokt couscous
1 påse ruccolasallad
1/3 galiamelon
1/3 honungsmelon
10 st jordgubbar
6-8 skivor parmaskinka
1 fpk mozzarella
salt och peppar
olivolja
pressad citron
Blanda couscousen med ruccola och lägg upp på ett fat. Skär melon och jordgubbar i bitar och strö över. Toppa med parmaskinka och riven mozzarella. Salta och peppra, ringla över olivolja och droppa över lite pressad citron. GOTT!
Servera gärna getosttoast med honung och pinjenötter till salladen.
För oss blev det även ett glas dagens med rosévin till.
Ni glömmer väl inte bort att vara med och TÄVLA om fina produktpåsar från toppits?! Dela med er av era bästa tips för att spara på maten för att ha en chans att vinna. Tävlingen hittar du här!
Den middagsmat som blir över hemma hos oss hamnar allt som oftast i matlådor. Här blev exempelvis couscous och ruccolarester från sommarsalladen till en god lunch dagen efter tillsammans med några tomater och lite stekt halloumi!