Köttfärsfyllt bröd med mozzarella och soltorkade tomater

Här kommer ett smarrigt middagstips till helgen!! (Den tråkiga bilden gör inte alls den här toppengoda rätten rättvisa...)
Köttfärsfylld långfranska med mozzarella och soltorkade tomater:
1 stort bröd, typ långfranska eller bondbröd
500 g köttfärs
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1/2 dl chilisås
1 dl grädde
2 msk tomatpuré
1/2 dl vatten
salt och peppar
1 kruka basilika
ca 10 soltorkade tomater
2-3 dl riven mozzarella
Hacka lök och vitlök och stek på låg värme i lite olja. Höj värmen och lägg i köttfärsen och stek tills färdig. Krydda med salt och peppar. Häll på chilisås, grädde, tomatpuré och vatten. Strimla de soltorkade tomaterna och häll i. Hacka basilikan och rör i på slutet. Skär ett lock på brödet och gröp ur lite av innehållet. Tryck sedan resten av innehållet åt sidorna. Häll i köttfärsröran och toppa med riven mozzarella. lägg på locket och grädda i ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter. Skär upp och servera med en god sallad! Gott!!