Crabcakes med dillmajjo

Receptet kommer från Hannah Widell och Amanda Schulmans bok "Magisk sommar"!
Crabcakes:
450 g krabbkött
4 kvistar dill
1/2 msk majonnäs
1 tsk tabasco
1/2 citron
1 ägg
lite salt
ströbröd
smör till stekning
Dillmajjo:
3 vitlöksklyftor
3 äggulor
2 tsk vitvinsvinäger
3 dl rapsolja eller majsolja
dill
salt och peppar
Blanda krabbkött, hackad dill, majonnäs, tabasco, pressad citronsaft, ägg och salt i en skål. Låt stå i kylen i ca 30 minuter.
Rulla crabcakeröran till sex bollar och platta till dem lite försiktigt. Rulla i ströbrödet och stek dem försiktigt i smör. Servera tillsammans med dillmajjon.
Dillmajjo: Pressa vitlöksklyftorna. Vispa äggulorna med vitlök, vinäger, salt och peppar i en skål. Tillsätt oljan lite i taget samtidigt som du vispar kraftigt. Klipp över dillen strax innan servering och blanda.